blank

 

ROSE пилешки крилца 2 кг, со потекло од Данска по супер цена од 139 денари! 🇩🇰
Сочно и вкусно пилешко кое одлично оди со секаков прилог!

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден