📢👀 ВИДИ ЦЕНА и ЗАШТЕДИ!
Во домашната кујна на Рептил, секој ден се подготвуваат највкусните јадења! За денес имаме одлична цена на вкусен пржен ослич. 39ден. /100г.
Пазарите со ❤️ и задоволство.
———————————-