blank

 

Косиљак свински врат🥩 чаден на буково дрво по супер промотивно намалена цена од 445 денари плус добивате 70 поени!
Пазарете со Рамстор картичката, штедете и собирајте поени!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!