blank
Празнична понуда од 28 април до 03 мај, од пиљарите нa FRUIT LAND 🍏🥒🍅
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес, Скопје, Битола, Градско и Росоман
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀