Специјални промоции на Косиљак производи по супер цени во сите Рамстор маркети. Ве очекуваме! 🛒
Празнична понуда на пилешки гради Косиљак по намалена цена од 199 денари и 16% попуст во Ramstore маркети!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!