blank
Супер празнична понуда во Тинекс.✅
Од 13 до 17 април – квалитетно, свежо и вкусно македонско јагне по цена од 399 денари 1кг. А за секоја 1/2 купено јагне добивате подарок пиво Златен Даб 1,5л.👌
Тинекс секој ден со вас!🛒