Празнична понуда од 07 октомври до потрошување на количините, од пиљарите нa @FRUIT LAND
🍐 Круша 35 денари
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес и Скопје
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀