blank

Сега е лесно и брзо да ја подготвите највкусната трпеза за претстојните празници и слави и да уживате со вашите најсакани.
Во Супер Тинекс маркетите Лиса, Зебра, Драмски, Охрид, Цветен, East Gate, Првомајска, Раде Кончар и Тинекс маркетите Карпош 3, Куманово, Кавадарци примаме нарачки за печење и пржење на свежо месо и риба🥩🐟
*понудата се однесува за свежо месо и риба купени во Тинекс маркет.