blank

👉Ludwik ефикасен прашкаст отстранувач на бигор 20 г, овозможува лесно чистење на површините и истите ги остава блескави. ☑

👉Достапно во вашиот најблизок маркет на Стокомак по супер цена од 23 денари!

#СтокомакСеИсплати#СекојДенарЕВреден☑