blank

Принцип маслинка блага супер мамут 91-100кг по супер промотивно намалена цена од 295 денари плус добивате 85 поени за кг.
Искористете ги намалувањата по повод Велигденските празници и уживајте во пазарењето!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!