Шолја утринско кафе и голтка тишина – за добар почеток на денот.☕️
Понуда од 01 до 07 март 👌
✅ Kaфе Паскалин 200г + 100г гратис за 89 денари
Повелете во најблискиот Жито Mаркет! ☘
#ЖитоМаркети #СекогашВерниНаВас