blank

Добредојдовте во новата рубрика PICK OF THE WEEK! 🌟

Секоја недела подготвуваме нови приказни и нови понуди достапни во сите Веро маркети.

Oваа недела ве повикуваме на уште едно неделно освежување! На овие високи температури, лубеницата без семки, мини лубеница и жолтата лубеница кои доаѓаат директно од грчките плантажи, ја пронаѓаaт својата приказна ексклузивно во Веро маркетите! 🍉🍈😍

Идеално се сервира ладна, со љубов и уживање. ❤️

Веро – Секогаш најдоброто за вас!