blank

 

Рептил Special: Тиквеш Special Selection вина 0,75L по намалени цени и попуст од 20% во Рептил маркети
ПРАЗНИЧНО намалување на врвни македонски вина во Рептил . blankblank
Наздравете за нови и среќни моменти.
Среќни празници!
Ваш Рептил blank❤️
_______________________