blank

 

Во Рептил Barilla неделната акција продолжува до 12.12.2021.
Подгответе го вашиот Barilla оброк и уживајте во вкусот на италијанската паста и сос. blank
Barilla- „Добро за тебе, добро за планетата“

Изберете Рептил ! blank
Рептил – Најдобрите состојки за специјално гастрономско искуство. blankblank
_______________________
#ReptilSpecial #РептилSpecial #НеделнаАкција