blank

Роденденската акција во Веро маркетите продолжува! 🎂

🔴 Течен детергент Виолета 219ден.
🔴 Сушилка за алишта Вива Драјв Виледа 899ден.

🗓 Понудата трае од 26.05 до 01.06.