blank
Ручек за двајца за само 5 минути звучи супер нели? 🤩
Производите на Forza Manufaktura / Форца Мануфактура се подготвени со Sous-Vide методата на готвење, што го намалува времето за подготовка на истите ⏲
Приклучете се на гурманската акција, купувајте Форца Мануфактура производи во нашите Веро маркети, во минимална вредност од 700 денари, собирајте купони и добијте подарок:
🔴 Стаклена даска за послужување храна – Cucina – за собрани 5 купони
🔴 Ваучер во Форца ресторан во вредност од 2.000 денари – за собрани 10 купони
🔴 Професионален куварски нож – Ron, Chef’s knife – за собрани 15 купони