blank

 

Празнична понуда🎉
Мисирката порано се служела во најсвечените мигови на кралските дворови, направете ја и вашата трпеза кралска.
Свежа мисирка Перутнина по супер цена
Понудата достапна во Миса Пазар, Мега Миса и Миса Охрид🦃🍖🍗
Пазарете со мерак🐘

Ofertë festive🎉
Gjeli i detit shërbehej në momentet më solemne të oborrit mbretëror, bëjeni tryezën tuaj mbretërore.
Gjel deti i freskët Perutnina me super çmim
Oferta e disponueshme në Misa Pazar, Mega Misa dhe Misa Ohër🦃🍖🍗
Bleni me kënaqësi 🐘