blank

 

СВЕЖА МИСИРКА со супер цена во Тинекс!
Подгответе го највкусниот празничен ручек и споделете убави моменти со вашите најблиски.

Свежа мисирка Perutnina Ptuj по супер намалена цена од 299 денари и попуст од 13% во Tinex маркети!