Внесете свежина од морето на вашата трпеза со вкусна риба од #Тинекс!
Хранете се здраво и направете свежата риба да биде задолжителен дел од вашето неделно мени.
Купете ЦИПУРА по ОДЛИЧНА НАМАЛЕНА ЦЕНА, единствено во нашите рибарници.
Акцијата важи од 14.9 до 25.9.2022
Ве очекуваме!