blank
СУПЕР АКЦИЈА во #Тинекс!
✅Од ЧЕТВРТОК 12 мај до СРЕДА 18 мај заштедете до дури -43% со акциите кои ги подготвивме за вас!
Тинекс, секој ден со вас!
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.