Прустигна уште една пролетна НЕДЕЛНА АКЦИЈА во Веро маркетите! 📢
И оваа недела дел од вашите омилени продукти по специјална пролетна цена! 😍
Ве очекуваме! ❤️
🗓 Понудата трае од 09.03 до 15.03.