blank
📣Новиот ВЕЛИГДЕНСКИ #КАМ леток пристигна!🥳😍
🔊СВЕЖО јагнешко месо со 👉 ГРАТИС скопско smooth пиво🍺 е акција која започнува да важи од ВТОРНИК 19.04.2022⏰ и трае се до исцрпување на залихите!👈
🔊Повеќе производи кои ќе обезбедат се што ви е потребно за подготовка на вкусни торти и колачи!🍰🧁🎂
🤗Повелете во најблискиот КАМ, Ве очекуваме!🍀🌟