👉 Од нашата понуда на свежо овошје и зеленчук издвојуваме свеж 🥔млад компир🥔 2 кг во пакување по цена од 65 денари!
1 кг = 32,5 денари
Потекло: 🇲🇰 Р. С. Македонија 🇲🇰