blank

СВЕЖ ПОНЕДЕЛНИК во маркетите на СТОКОМАК!

👉Кајсија 1 кг, по супер ниска цена овој понеделник.

👉Достапнo во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК, само денес (11.07.2022)!

#СтокомакСеИсплати#СекојДенарЕВреден✅