СВЕЖ ПОНЕДЕЛНИК во маркетите на СТОКОМАК!
👉Свежo цвекло – 1 кг, по супер ниска цена овој понеделник. Доколку барате идеална храна со малку калории, а многу железо и магнезиум, калциум консумирајте цвекло.
👉Поседува значајни количества витамини Б1, Б2, Ц, како и витамин Б12, кој е редок во растителната храна, па е многу важно во исхраната на вегетаријанците.
👉Достапнo во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК, само денес (04.09.2022)!