blank

Викенд понуда од 27 до 28 мај, од пиљарите нa FRUIT LAND
✅ Розев домат за 99 денари
✅ Благ пипер за 95 денари
✅ Лут пипер за 75 денари
✅ Млад компир за 49 денари
✅ Македонска краставица за 35 денари
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес и Скопје
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀