blank

💁 Погледнете ја новата понуда на производи по СЕКОГАШ НАЈДОБРИ ЦЕНИ 🤝

⏳ Производите се достапни во сите Жито Маркети од 13 јули до 19 јули

👉 Премиум понудата е достапна само во одредени маркети.

*Одредени производи од печатениот флаер, поради логистички оправдани причини може да ги нема во продажба.

Повелете во најблискиот Жито маркет! ☘

#ЖитоМаркети#СекогашВерниНаВас