blank
🏠 Само оваа седмица, од ЧЕТВРТОК до САБОТА, подготвивме разни видови на растенија кои ќе придонесат посебна убавина на вашата тераса. 🌺🌼
👉Повеќе производи можете да погледнете на нашиот вебсајт https://kam.com.mk/od-chetvrtok-do-sabota/ или на нашиот Youtube канал https://www.youtube.com/channel/UCHjzK45vRFH1eI8sos7cVlg 👈