blank

Овошни сокови богати со витамини 🍊🍎🍏🍑🍒

Сок од вишна Next Joy по намалена цена од 48 денари и 14% попуст во Kipper маркети !

____________________

Lëngje pemësh të pasur plot me vitamina 🍊🍎🍏🍑🍒