Специјално за ВАС‼ Само во Супер Тинекс ГОДЕЛ (од 04.12-10.12.2021г.) 🛒
✅Со секоја направена сметка над 1500 ден добивате ПОДАРОК свежо ПИЛЕ Extra .
Ве очекуваме
Тинекс, секој ден со вас.