blank

 

Наш предлог за виски на најприбирливите вкусови …
Chivas Regal – Неверојатен спој од 85 ноти на вкус на секоја капка. Кадифено, со примеси на темно чоколадо и повеќеслојни ароми на суво овошје.
Наздравуваме заедно со вас, за сите убави моменти и за уште поубава 2022 година.

Уживајте!

Понудата важи од 16.12.2021 до 07.01.2022 во сите Tinex маркети.