blank

 

о 1/4 купено прасе по супер цена од 259ден од месарата на Ramstore добивате подарок Стоби Македонско црвено вино 1л или Златен Даб пиво 1,5л. Акцијата важи за месарите во Скопје и Куманово.
*промоцијата важи од 28.12-31.12

Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!