blank

Pampers и Жито Маркети подаруваат! 🎁
Купете 2 x Pampers (GPP или GPP pants) и добијте вредносен ваучер од 400 денари
ВАЖНО: Не заборавајте да ја користите Вашата Жито Клуб картичка!
ВАЖНО: Поради голема заинтересираност, понудата продолжува да трае до 31.10.2022, односно до потрошување на вредносните ваучери!
Секогаш најдобри цени 🍀