blank
Jose Amorales специјализирани гумени кломпи за деца изработени од ЕВА-материјал, кој има голем број корисни својства:
✅ Поради структурата на пена, производите изработени од EVA се многу лесни.
✅ Топлат во зима и остануваат ладни во лето.
✅ Една од главните придобивки на обувките изработени од EVA е водоотпорност.
✅ Производите се целосно без мирис
✅Не предизвикуваат алергии, составот вклучува супстанции што се спротиставуваат на развојот на микроорганизми и габи.
*Сите производи се контролирани во однос на нивниот квалитетот и истите се сертифицирани.
ЕКСКЛУЗИВНО во маркетите на Стокомак по супер цена од 199 денари!