blank
Специјална викенд понуда од 20 до 21 мај, од пиљарите на FRUIT LAND 🥰
🥒 Македонска краставица за 35 денари
🍅 Македонски розов домат за 99 денари
🍌 Банана за 57 денари
🍉 Лубеница за 59 денари
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес и Скопје
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀