blank

Специјална понуда од 15 до 21 јуни 👌
✅ Фрижидер 24л пикник за 759 денари
✅ Патрони за фрижидер за 39 денари
Жито Маркети – Секогаш верни на вас! 💚
#ЖитоМаркети #СекогашВерниНаВас