blank
Специјална понуда од 08 до 09 април, од пиљарите на FRUIT LAND
👉 Ајдерет за 16 денари
👉 Банана за 65 денари
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀