blank
Пристигна новата НЕДЕЛНА АКЦИЈА во Веро маркетите! 📢
И овој пат, се погриживме дел од вашите омилени производи да ги добиете по специјална есенска цена! 😍
🗓 Понудата трае од 24.11 до 30.11.
Ве очекуваме! ❤️