blank

📣САМО од ЧЕТВРТОК до САБОТА 📅
👉Летна течност за ветробранско стакло – 5литри по цена од 65 денари
👉Патосници за автомобил по цена од 199 денари 4/1
👉Спреј за чистење на шал табла по цена од 115 денари
👉Спреј за чистење на текстил во автомобил 119 денари
Повеќе производи од акцијата на нашиот Youtube канал: https://www.youtube.com/watch?v=sjwUt_YPD1I
или продолжете кон целиот леток >>> https://bit.ly/3z87toW
#kammarket #kam #каммаркет #кам #kammk #каммк