Почитувани карпошани, чести ни е да ве поканиме на отварањето на нашиот нов 61ви маркет во населбата Карпош.
Населбата во која во пред многу години го отворивме нашиот втор маркет.
Маркетот се простира на 380м2 со две наплатни каси, веднаш до плоштадот на млечен.