blank
Неколку придобивки од консумирање на спанаќ👇
💪Добар извор на магнезиум
💪Допринесува за стабилизирање на шеќерот во крвта
💪Помага во превенција од кардиоваскуларни заболувања
💪Висока хранлива вредност
и плус му е омилена храна на Попај💪💪💪
Пазарете со насмевка – Зур маркет🐘🛒