blank

👌ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!👌

👉Од ПОНЕДЕЛНИК до ЧЕТВРТОК 19.9-22.9

🛒ШАМПОН/ РЕГЕНЕРАТОР за коса COOP 250мл./200мл. за САМО 85ден.
🛒МАРАМЧИЊА влажни EXTRA 64/1 за САМО 42ден.
🛒БРИШАЧ 2слоен PERFEX за САМО 115ден.

Ве очекуваме!