blank
Од ПОНЕДЕЛНИК 13.6 до ЧЕТВРТОК 16.6 ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
✔️КАПСУЛИ за машинско миење садови COOP 30/1 за само 199ден.
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.