blank

Подгответе се за велигденски празници во нашите маркети.🥚Со купено 1/4 јагне од месарата на Рамстор добивате подарок Стоби Македонско црвено вино или 2х Зладен Даб лименки! Пазарете со нас и заштедете! 🛒

*акцијата важи за Рамстор месарите во Скопје, Куманово и Охрид, промоцијата важи до 25.04

Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!