blank

 

Ново во асортиманот на СТОКОМАК! ✅
👉Sofin омекнувач за алишта 1 л – Floral Passion, Fresh Morning за 40 перења, за вистинска мекост и прекрасен мирис на алиштата!
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅