blank

👉Во сите маркети на Стокомак ▶️ BI·ES антиперспирант за мажи 150 мл (PROTECT) 5 во 1, за целосна заштита и пријатен мирис во текот на денот.

👉48 часовна заштита, не остава бели траги и жолти дамки ☑

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ☑