“Поевтино, здравје!” 🔴⚪
Почнувајќи од Четврток (09.03.2023) 🛒 Киппер ви нуди ексклузивна понуда, избранo само за вас!
Нов Киппер леток и ова недела со голем број на акции и одлични производи по препознатливо ниски цени! 😍
Ве очекуваме во најблискиот маркет:
Штеди секој ден!
__________
“Më lirë, shëndosh!” 🔴⚪
Duke filluar nga dita e Enjte (09.03.2023) 🛒 Kipper ju sjell ofertë ekskluzive, me përzgjedhje të artikujve vetëm për ju!
Fletushka e re e zbritjeve në Kipper këtë javë vjen me shumë promocione dhe produkte të mrekullueshme me çmime më të ulëta në treg! 😍
Ju mirëpresim në marketin më të afërt:
Kurse çdo ditë!