НОВИ АКЦИИ во Тинекс!
Од 24.01 до 06.02.2023 🛒
Повелете во најблискиот Тинекс маркет.
📣Супер Тинекс Зебра, Лиса и East Gate Mall отворени и во недела 10:00-20:00ч.