blank
👉Достапно од 17.06.2022, во сите маркети на Стокомак ▶️ BI·ES антиперспиранти женски 150 мл, со кои ќе уживате во целосна заштита и самодоверба во текот на целиот ден!
👉48 часа заштита, не остава бели траги и жолти дамки ☑