blank

Супер празнична понуда на свежо месо 18.4-23.4

✅ СВИНСКА ПЛЕШКА 1кг. 289ден.
✅ СВИНСКИ БУТ 1кг. 299ден.
✅ СВИНСКИ РЕБРА 1кг. 265ден.
✅ СВИНСКИ ВРАТ 1кг. 255ден.
✅ СВИНСКИ КРЕМЕНАДЛИ 1кг. 259ден